Zoneterapi

Zoneterapi er en form for massage og én af de hyppigst anvendte alternative behandlingsformer i Danmark. Zoneterapi bygger på gamle teorier fra Kina om, at der på fødderne er reflexområder, som svarer til hver enkelt del af menneskelegemet.

Min introduktion til zoneterapi går helt tilbage til 1992. Her begyndte min uddannelse hos Kirsten Bülow. En fantastisk lærer, hvor mit grundlag for zoneterapi blev grundlagt. Siden har jeg lært rigtig meget og er ikke færdig endnu.
Det er meget fascinerende hvor langt man kan komme med zoneterapi.

I min klinik i Skæring i det nordlige Aarhus vil du opleve en dybdegående zoneterapi. Jeg arbejder med rolige dybe bevægelser. Du vil selvfølgelig kunne mærke punkterne, men ikke så det gør vildt ondt.


Zoneterapi består af tryk og massage af bestemte zoner på fødderne. Zonerne korresponderer med bestemte kropsområder og indre organer. Ved at stimulere disse zoner normaliseres organ-funktionerne samt kredsløbet og udrensningen forbedres.

Dette er udelukkende tegn på, at din krop er gået i gang med at hele sig selv og sin skade.


Intet organ i kroppen kan forblive ubemærket, uden at den eller de tilsvarende steder på fødderne er meget ømme. Hvilket er udtryk for et blokeret kredsløbet i organet og på reflexstedet. Ved at gennemarbejde reflexerne på fødderne kan man påvirke de organer eller det område man ønsker at behandle.

Zoneterapi kan bl. a. afhjælpe:

Søvnløshed, menstruationssmerter, stivhed, spændinger, rygproblemer, hovedpiner, migræne, følelsesmæssige problemer, pande/kæbehulebetændelse, kroniske tilstande, depressioner, overgangsalder, barnløshed, astma, bronkitis, allergier og utallige andre tilstande.


Den optimale behandling er et samarbejde mellem klient og behandler.

Det er ofte en kombination af zoneterapi, kiroterapi og måske et kig på kost, vitaminer og mineraler som giver det bedste resultat.

Det kan også være et samarbejde med ex. kiropraktor eller massør der hjælper den enkelte på vej.

Du har selvfølgelig mulighed for at få det skønne stentæppe over dig under behandlingen. Der er syet flade runde sten ind i et tæppe, som ligger over dig.

Det giver tyngde, ro og afslappethed - virkelig lækkert❤

INGEN må da snyde sig selv for den oplevelse hos Lene!!. Det er simpelt hen SÅ fantastisk og afslappende at være “i hendes hænder”. Eneste lille minus var, at jeg vist ikke heeelt fik “slutningen” med- øjnene blev lidt tunge til sidst = så dejligt afslappende var det!!. Der bliver bestemt en runde 2
Mette

Gevinster ved zoneterapi 
  • Øget blodcirkulation
  • Bedre flow i kroppen
  • Afslappethed
  • Minimere skavanker
  • Mindre spændinger
  • Velvære