Kiroterapi

 

Kiroterapi er en anderledes behandlingsform, der effektivt stimulerer og styrker din krops medfødte evne til at helbrede og hele sig selv. Både fysisk og psykisk.

Der skabes et optimalt samarbejde mellem kroppens forskellige energi-systemer, meridianbaner, chakras og auraen. Kroppens intelligens og sprog aktiveres, og følelser, smerter samt andre blokeringer forløses og frigives til mere konstruktiv energi og selvindsigt.

Kiroterapi kan hjælpe dig ved daglige gener som hovedpine, rygsmerter, træthed, stress, for lidt energi, inflammationer mv. og ved akutte skader som forstuvninger, piskesmæld, lændehold, fibersprængninger, knoglebrud, sportsskader mv. Helingen vil ske langt hurtigere med kiroterapi.Kiroterapi er en behagelig behandlingsform, der foregår med fjerlette greb, tryk og hold uden nogen former for manipulation. Ikke desto mindre kan der under behandlingerne forekomme reaktioner, hvor kroppen spontant justerer sig selv for bl.a. muskulære skævheder, dysfunktioner mm.

Du vil endvidere under behandlingen kunne føle varme, kulde, prikken, pulseren, vibreren mv. Dette er udelukkende tegn på, at din krop er gået i gang med at hele sig selv og sin skade.Denne healingsmetode er helt igennem individuel og tager altid udgangspunkt i dig og dine energier samt din krops erindringslag. Indtryk kommer til udtryk.

Du bliver styrket til at leve dit potentiale fuldt ud og møde livet med alle dets udfordringer.

Kiroterapi kan virke ganske positivt overraskende i sin udfoldelsesform og give store oplevelser.Kiroterapi foregår fuldt påklædt, hvor jeg med forskellige lette greb holder på din krop. Herved skabes der gennemstrømning af energier.

Jo stærkere du er i dit indre, jo nemmere vil det være for dig at finde indre ro og blive bedre til at håndtere bl.a følelser og smerter. Du bliver bedre til at vælge retningen i dit liv, sætte dine personlige grænser og have det personlige mod til at føre dine ideer ud i livet.