Zoneterapi

Zoneterapi


Zoneterapi er en form for massage og én af de hyppigst anvendte alternative behandlingsformer i Danmark. Zoneterapi bygger på gamle teorier fra Kina om, at der på fødderne er reflexområder, som svarer til hver enkelt del af menneskelegemet.


Zoneterapi består af tryk og massage af bestemte zoner på fødderne. Zonerne korresponderer med bestemte kropsområder og indre organer. Ved at stimulere disse zoner normaliseres organ-funktionerne samt kredsløbet og udrensningen forbedres.

Dette er udelukkende tegn på, at din krop er gået i gang med at hele sig selv og sin skade.


Intet organ i kroppen kan forblive ubemærket, uden at den eller de tilsvarende steder på fødderne er meget ømme. Hvilket er udtryk for et blokeret kredsløbet i organet og på reflexstedet. Ved at gennemarbejde reflexerne på fødderne kan man påvirke de organer eller det område man ønsker at behandle.


Zoneterapi kan bl. a. afhjælpe:

Søvnløshed, menstruationssmerter, stivhed, spændinger, rygproblemer, hovedpiner, migræne, følelsesmæssige problemer, pande/kæbehulebetændelse, kroniske tilstande, depressioner, overgangsalder, barnløshed, astma, bronkitis, allergier og utallige andre tilstande.


Den optimale behandling er et samarbejde mellem klient og behandler.

Det er ofte en kombination af zoneterapi, kiroterapi og måske et kig på kost, vitaminer og mineraler som giver det bedste resultat.

Det kan også være et samarbejde med ex. kiropraktor eller massør der hjælper den enkelte på vej.
Gør det ondt? Nogle gange kan man mærke spændinger, men de fleste sover:-).

Er jeg dårlig bagefter? Måske, da kroppen renser ud, men drik masser af vand. Og tag måske en lur, hvis du kan


Giv dig selv en gave, du fortjener det.


Bivirkninger:


Du kan risikere at få det bedre:-)