Anmeldelser

Her er hvad mine klienter får ud af deres oplevelse hos mig:

Jeg havde den store fornøjelse, at få læst Tarotkort hos Drømmeliv i Farver og det var rigtig spændende og meget rammende.

Jeg havde defineret 3 klassiske emner: Arbejde, økonomi og tosomhed/kærlighed.

Intet hokus pokus - jeg skulle blande kortene og trække kort med venstre hånd til hvert emne.

Mht. arbejde, så fortalte kortene, at jeg vaklede/bekymrede mig en del over de forskellige muligheder/forandringer, der skete på arbejdet, men at jeg skulle sætte mig selv mere i fokus og fjerne mig fra det, der drænede mig, idet der er noget på arbejdet, som tog al min energi og også mine tanker derhjemme - BINGO - kortene havde bare ramt mit ømme punkt.

Omkring økonomi trak jeg igen et kort, der viste, at jeg bekymrede mig for meget og tænkte for lidt på mig selv. Det var bl.a. et kort med søjler med ild i. De forskellige kort fortalte, at jeg skulle nyde livet lidt mere, samt at jeg havde fuldstændig kontrol over min økonomi, men gerne måtte “loosen” lidt op. Et kort med et tårn, der eksploderede fortalte, at jeg enten vil gå “amok” med at forkæle mig selv eller måske vinder i lotto ...

Med hensyn til kærlighed/tosomhed sagde kortene, at jeg havde været meget igennem og virkelig havde fået meget bearbejdet - men at jeg ikke var helt i mål endnu - KORREKT - men hun blev ved med at se en mand og så trak jeg et kort med en regnbue med mange guldbæger på og en familie - samt et kort med djævlen med to kvinder bagved med kæder på. Det betød, at djævlen prikkede til mig for, at jeg skulle komme ud af min komfortzone og prøve at flytte nogle grænser.

Det sidste kort jeg skulle trække skulle forbinde alle emnerne, og der trak jeg igen et kort, der symboliserede min eftertænksomhed og bekymring ved alle 3 emner. Jeg kunne selv vælge om det kun skulle være ét guldbæger i hånden eller om jeg ville samle flere op - idet der lå mange guldbæger på jorden.
Hun sagde, at det med den mand hun hele tiden så, måske ikke var en mand, men var mine følelser - hvor det hele ville ende i balance

Det var vildt interessant - men det fortalte mig også, at det er den rigtige måde jeg griber tingene an på, men at jeg skal slippe mine bekymringer, for de bremser mig i at komme fremad.
Kortene fortalte jeg bare havde så meget godt i vente i 2019

Alt var bare SPOT ON

Kan helt klart anbefale andre, at få læst kort omkring de ting, man går og tumler med

—-

Knus og kram Dorte


Kære Lene

Det var guld i går.

Af hjertet tak

Kh susJeg er ikke så god til at følge alle beskeder i dine oplæg. Men får altid ro i sindet når jeg får et oplæg fra dig. Så kan jeg overskue tingene igen i et stykke tid.

AnnJuleaften fik jeg den fineste besked fra en jeg har læst tarotkort for for næsten to år siden, en bonusjulegave til mig. Hun fortalte om, hvor meget det oplæg havde forandret hendes liv i positiv retning.

Siden da har hun fundet en indre ro, og fået bygget sin egen kerne op i det daglige liv.
Hun har fået et arbejdsliv, som passer lige ind til hendes fine person.
Fået troen på, at hun kan og formår at skabe sit eget liv.
Fået livsglæden og styrken frem i sig selv.

Det synes jeg faktisk er ret vildt, og jeg er dybt imponeret over at hun har brugt de redskaber, som oplægget gav, og at de er ført ud i livet. For det er ikke altid nemt, at få det hele til at flaske sig. 

Her er lige et lille uddrag af den skønne besked jeg fik:

"Lene du skal vide dette. ❤️ Du har gjort en kæmpe forskel. 
Af hjertet tak. "